Commentaren: 8
 • #8

  Roel Gordijn & Mirjam Stam (maandag, 22 april 2013 23:00)

  Tijdens het Paasweekend hebben wij met z'n vieren en hond in dit gezellige huis gezeten. Er lag nog veel sneeuw dus het leek wel Kerst i.p.v. Pasen. Huis is ruim en de huiskamer is gezellig, meer sfeer dan in een doorsnee vakantiehuis. Grote open keuken, leuk om er te koken en samen te eten aan de grote eettafel. Rondom het dorp (en verder) kun je prachtig wandelen. Nu was alles nog wit maar we kunnen niet wachten hoe het er uit ziet als het groen is en alles bloeit. Huis en omgeving is zeer geschikt met een hond. Ook de omheinde tuin met bbq ziet er goed uit. We willen nog een keer terug komen in de zomer om hier van te genieten . De eigenaar kwam ook nog een verrassend levensmiddelen pakket brengen met heerlijke dingen. Heel attent. Al met al een heerlijk relaxed Paasweekend. Voor herhaling vatbaar!

 • #7

  Mevr. Neeleman (zondag, 16 december 2012 16:32)

  Kopie van Belvilla, verblijf van 27-7 / 3-8-2012

  Ontvangst was verrassend: er stond van alles te eten en te drinken in de koelkast, wat heel fijn is als je een eind gereden hebt en de winkel waar je naar toe rijd om 19.30uur dicht gaat. Prima ruim huis, met grote tuin die omheind is zodat de hond los kan lopen. Veel privacy. In de omgeving hebben we vooral veel gewandeld. Er kan ook veel gefietst worden maar dat hebben wij niet gedaan.. Dit huis is een aanrader voor wat grotere gezinnen of een groep.

 • #6

  Fam. Rosenberger (zondag, 16 december 2012 16:29)

  Kopie van website Belvilla, verblijf van 21-9 / 23-9-2012

  Auf den ersten Blick etwas unscheinbar überrascht das Haus von innen mit einer hochwertigen und gleichzeitig gemütlichen Einrichtung. Auch für unsere achter-Gruppe war ausreichend Platz. Die Terrasse (Sonnen bis Sonnenuntergang) hinter dem Haus ist groß und mit rustikalen Sitzmöbeln und Hängematte bestückt. Ein Gas-Grill und viele liebevolle Accessoires runden den durchweg positiven Gesmateindruck ab. Der Garten wurde gerade neu angelegt. Ich kann mir vorstellen, dass das Haus im kommenden Jahr noch mal an Qualität dazu gewinnt. Zudem überraschte uns der freundliche Herr der Hauses bei der Schlüsselübergabe mit einem prall gefüllten Kühlschrank. Die Gegend ist sehr ruhig läd aber zum Wandern, Mountainbiken oder Langlaufen ein. Leider verbrachten wir nur drei Tage im Haus am weißen Stein. Aber wir kommen gerne wieder...

 • #5

  Fam. Vereecken (zondag, 16 december 2012 16:27)

  Kopie van website Belvilla, verblijf van 2-11 / 4-11-2012


  Toen we aankwamen in de straat van het huisje, stond de eigenaar ons al op te wachten voor een warm onthaal. Hij liet meteen alles vallen en nam ons mee voor een rondleiding door het huis. Binnengekomen verschoten we dat alles nog zo nieuw was en dat er thee, koffie, koekjes, broodjes,...ed voorzien waren. Het huis was gezellig aangekleed, maar toch voldoende ruim en robuust ingericht om een verblijf met kleine kinderen(gezelschapsspelletjes, cd's, dvd's,...aanwezig) en huisdieren mogelijk te maken. Wijzelf hadden 2 honden mee, die binnen voldoende plaats hadden en buiten naar hartelust konden spelen in de volledig afgesloten tuin. Ook was er een BBQ, tuinmeubilair en een hangmat voorzien die wij spijtig genoeg niet konden benutten door het mindere weer, maar die we zeker bij ons volgende bezoek gaan aanspreken.

  In de omgeving waren er voldoende mogelijkheden tot wandelen in de prachtige natuur die de streek te bieden heeft. Ga je iets verder met de wagen kan je nog verder andere bossen intrekken, skiën, mountainbiken, ed.
  Echt een aanrader voor mensen die rust zoeken, graag wandelen en graag hun hond of kinderen meenemen.

 • #4

  fam lenten (donderdag, 16 augustus 2012 23:02)

  16/5 t/m 20/5

  heerlijke dagen gehad getroffen met het weer !!! mooie omgeving om te wandelen ook het wildpark bezocht heel leuk ook voor de kinderen...

 • #3

  fam. Broeren (zondag, 29 juli 2012 13:45)

  20-7 tm 27-7 2012
  Deze week een heerlijke vakantie gehad, ruim huis, lekker geeten bij het hotel/restaurant bij de grens ( langs de tentoonstelling van mini rails en kerststallen en tegenover de delhaize en tankstation) heerlijk weer gehad en een fijne gastheer.

 • #2

  Danielle (zaterdag, 21 juli 2012 21:47)

  Een midweekje weg, anderhalf uur rijden, en helemaal in het buitenland. Het weer zat ons niet helemaal mee, maar binnenshuis is ruimte zat om elkaar niet voor de voeten te lopen. Heerlijk uitgerust, Schnitzel naast de deur, lekkere banken en bedden, bossen om de hoek (herten in het wild) en een bezoekje aan het wildpark in de buurt (aanrader!) maakte onze mini vakantie super!! Wij komen zeker terug...

 • #1

  Paul Balduin (maandag, 21 mei 2012 10:30)

  Beste Gasten,

  Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen in ons vakantiehuis,
  graag lezen wij uw reactie terug in ons gastenboek.

  Vriendelijke groet,
  Paul Balduin